domingo, 4 de mayo de 2008

Monegros 08

2 de la tarda, 30 graus de temperatura, la cosa ja promet, sembla que no hi ha aire però el sol picarà de valent, es dona la sortida, aquest any se surt molt lent, el grup de davant fa tap tota la zona asfaltada i quan saltem a la pista el ritme s´alegra d´allò més, els primers km es poden resumir en cops de colze, frenades brusques, derrapades, entrevessades i pols molta pols, hi ha llocs que apenes veus el tio de davant, increible! perquè la pols encara s´enganxi una mica més travessem unes basses i unes fangueres que uffffffffffffffffff ja fan tèmer per la transmisió, però res entre els 30 primers i gasssssss. Tiro bé els primers 20 km amb el grup de davant, em costa una mica mantenir el ritme dins el grup i he de buscar bé el rebuf, vaig amb una bici d´enduro! de 12 kg llargs i ells amb bicis de 10 kg justets i això s´hi nota, però bé nem fent, fins que en un canvi de rasant he de pujar pinyons i CATACRAKKKKK .. la cadena trencada, au , retira´t al costat , treu´te el camelback rebusca fins el fons, mira on està torta la cadena.. treu l´estri.. min i més min ... amb una emprenyada monumental. Més endevant un ou a una coberta nova del dia abans i au para a que selli el latex i a inflar de nou (valiente cobarde el Murphy aquest...)
Amb això que m´agafa el totgas a dalt una pujada i l´animo a tirar fort que va bé, que jo ja aniré fent, vaig recuperant posicions, però no puc saltar al grup de davant perquè ja son massa lluny, em quedo amb un grup que ens arrossega prou bé i caço al meu veí, amb ell anem xerrant tota la cursa sense entretindre´ns però anar fent, no sense abans haber-me fotut uns quants pals amb un alpcrossiano capo amb una Paduano, al final victoria de la Liteville!. Al km 70 anava veient al Totgas davant a la pujada així que apreto, tenia el grup que va acabar entre els 60 primers davant a tiro, però a l´habituallament del km 80 on no pensava parar em trobo el meu amic Joan amb una bona bufa! és lo que té sortir el primer per la foto. Així doncs parem amb ell a l´habituallament i li donem roda a un ritme d´anar fent amb el meu veí fins a meta que entrem els 3 junts. Al final amb el grup que anava tot i trencar la cadena va fer dels 60 primers, podia haber estat allà amb la Lite, perquè vaig arribar molt bé de forces, però no es pot tenir tot, al final 144 i 4.30 hores per una distància de 111 km sota un sol de justícialguns pulsometres van donar una temperatura de 41 graus en alguns punts del recorregut.


3 comentarios:

Anónimo dijo...

Enhorabuena!!! Un crack y no la cadena, que también, jeje!
Ya he visto algunas fotos y crónicas y sin duda ha tenido que ser mu dura,
Saludos

Ada Xinxó dijo...

jejeje el Santi quan va acabar la Selènika portava el mateix antifás que tu en els Monegros!
Llàstima dels problemes tècnics que sino....

Marc Masague V. dijo...

geryan nada nada después de la "trencadissa" este año globerada total, desde el km 60 al lado de mi vecino charlando y a ritmillo pero sin forzar nada y los habituallamentos haciendo el menú degustación. probando detodo a reventarlos!! hay que amortizar la inscripción, y luego a darle rueda a mi colega que decia que veía tipos de negro con guadañas, aún yendo a 20 en llano.. tristisimo cuando ibamos a 35-40 normalmente habia tipos que te decian.. te doy relevo eh??? a lo que yo respondia .. si si apartate de este que fijo que te pota encima jajajajajajaa .. de pandereta vaya
Salu2 EBIS