lunes, 19 de mayo de 2008

No m´he mullat!



Cap de setmana esquivant la pluja, divendres abans que es posés a ploure vaig poder sortir a rodar amb la bici de carretera nova, Gallifa i tornar a casa, dissabte el temps també acompanyava i tal com estava el terreny no es podia desaprofitar l´oportunitat, 55 km jugant amb la liteville i dissabte si volia el temps gran quedada a Can Ribosa, que com el seu nom bé justifica casa del Ribi i la Osa!.


El temps sembla inestable ens la juguem i allà sortim en Jaume, la Noe, Wizard, Alkon, Rubén, Totgas, Ada, Santi, Carol,Power, Jo, i una colla més d´entre ells alguns Tintandeserticos. No ens entretenim massa i anem fent a bon ritme sense perdre massa temps per recuperar, Corredor, cap a ST Celoni, Gualba i aqui comença el primer plat fort del dia, la pujada cap a la zona de Riells i Viabrera i cap a Santa Fé 18 km d´alegres pujades que gràcies a que el terreny està humit et deixen traccionar molt bé i pujar amb facilitat. Reagrupament i dinar a Santa Fé , abrigar-se i baixar cap a Viladrau, d´allà anar a buscar el meridià verd que puja ... i recoi si puja cap a Font Pomereta i cap a dalt Matagalls xic, d´aqui ja avall cap a Collformit i travessar el ditxós pla de la calma que de plà no en té res, baixada sense frens GRRRRRRR fins al pantà i ja camins fins a Cardedeu, i cap a buscar el Collet per saltar cap al costat de la costa, 150 km i 3500 mts de desnivell amb una excel.lent companyia.
El millor apart de la ruta les vistes i tot el demés les bones sensacions, sense apretar massa però acabar la ruta amb no massa sensació de cansament cosa que avui m´ha permés sortir a fer una bona ruta amb la bici de carretera, esperem que aquestes sensacions es posposin fins el Soplao

Fotos by NoeRibi ;)

2 comentarios:

Noe SLopes dijo...

¡¡Il-legal !!

Tengo agujetas. snif snif

Ada Xinxó dijo...

jejeje, m'ha encantat lo de Can Ribosa!!