viernes, 27 de junio de 2008

Trencat

A 3 dies per anar a Pedals de Foc, el repte més gran de la temporada pel qual porto fent fons i rutes de llarga distància desde fa ja forces mesos, fent un mal gest a la feina; CATACRACKKK , una forta fiblada a l´esquena em deixa quadrat, no em puc incorporar del tot i estic a base de calmats, fregues i relaxants musculars, tot i així la cosa evoluciona molt lentament i avui he hagut de desdir-me finalment de poder participar a la Pedals de Foc Nonstop que tant de temps portava desitjant fer. A mig matí he trucat per comentar el que feia el cas, i molt amablament i tractant-me com un número més que som ni s´han preocupat del motiu, amb un "prenem nota" ha sigut suficient... enfí no en tenen cap culpa, suposo que és la susceptibilitat d´aquests dies per el rebot que porto a sobre, fins i tot a les últimes rutes que he fet de mtb baixava més parat de lo habitual per no patir cap lesió que pogués deixar-me fora de Pedals, i ara trobar-me amb això la veritat és que fot molt. Ara només a pensar en recuperar-me i aviam si puc estar apunt per anar a Andorra i participar en alguna prova d´Anbaso encara que la falta d´il.lusió és evident.

9 comentarios:

Ada Xinxó dijo...

Vinga Marc, és una putada i més si et passa treballant! Què hi farem a recuperar-se aviat i hauràs de buscar una nova motivació!
ÀNIMS!!!!

Naturadventur dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Naturadventur dijo...

Murphy sempre tant oportú. Ànim Marc i cuidat molt!!!!

Unknown dijo...

va home,tu ets un tiu fort (per no dir gordo) segur q ten ensortiras ;)

Unknown dijo...

el que t'has de buscar és una "guena" (de tia-güena) fisioterapeuta quet faci fregues! :p

ànims home!
:D

Ada Xinxó dijo...

Com tens l'esquena? Are you ready?

Marc Masague V. dijo...

Bueno, a casa ja m´enfilava per les parets, faixa, drogat de nolotils, myolastans, i tot el que arreplego, no he tocat la bici en una setmana i aquest finde m´en vaig a Andorra amb la de Carretera 230km vindrà ser allò de "o podio o ambulancia" vurem com va, ara si quan torni estic molt cremat per no haber pogut anar a pedals, m´hi posaré en serio i ho pagareu "TOTS" que veig que no pareu de fer l´il.legal i si no és per més de 150km i 4000 mts ja no us hi poseu :P

Ada Xinxó dijo...

Collonut, podi, podi!! Ànims i sort aquest finde! eh, que nosaltres només vem fer 130 i 3200.... sempre ens quedem curts, ostres!

Marc Masague V. dijo...

si si molt curts, aqui ningú entrena, yo aquets any la carta als reis sera 4 caixes de power gels sinó a la 1a de la copa de la Selva em fotreu un pal que quedaré mort