lunes, 15 de diciembre de 2008

Setmana Tri (O-BTT-Escalada)

Setmana curta després del pont però intensa esportivament parlant, dijous tornant de Vic quedo amb la Silvia per anar a fer el circuit permanent d´orientació de Tagamanent per entrenar les futures curses d´orientació, ella s´ho passa d´allò més be marejant-me ja que es coneix bastant el circuit, després d´uns quants dubtes , unes quantes equivocacions, de que haguessin arrencat 2 fites, de que la temperatura baixés a -1 grau i que s´ens fes de nit, aconseguim finalitzar el circuit i passarnos´ho d´allò més bé.
Dissabte m´ofereixo per ajudar al Joan per marcar la pedalada de la Marató, així que després de pencar i sense dinar sortim tot decidits grapadora en mà a marcar el circuit, uffffffff es fa etern i cansat, para- arrenca , para - arrenca .. corre que es fa fosc, però anar xerrant encara que hi dediquem unes 4 hores es passa prou ràpid.
Diumenge com que la Silvia m´havia comentat que li faria gràcia de fer-la i jo encara estic de pretemporada i vaig sortint a rodar sense forçar massa, m´apunto a fer-la amb ella, os3 com hi va a les pujades, fereix molts orgulls masculins, i això encara la motiva més a apretar, baixant com que el terreny està tou se sent més còmode baixant i finalitzem la pedalada que pel desnivell i demés era una prova ben digne de copa amb un temps gens despreciable.
En acabat , sembla que no estem cansats i aprofitant la treva que ens dona el temps i que sembla que es va aguantant, un parell d´entrepans i cap a les Baumes Corcades de Centelles a fer la ferrada, comencem i oh sorpresa! hi neva, fa fred però no és moll així que la podem fer perfectament i amb bon temps, tot i trobar un grupet que ens retrassen una mica, dinar a sota una bauma i a mitja tarda després prendre quelcom de calent en un bar de Centelles mateix tornar cap a casa per preparar-se per la setmana laboral.
Una setmana ben aprofitada, tot i el poc temps de llum que tenim a l´hivern deu nidó lo que ha donat el cap de setmana.

Bona setmana a tots!

No hay comentarios: