domingo, 21 de septiembre de 2008

2 Hores de Calldetenes

Dissabte mirant més el cel que altre cosa decidim anar a còrrer amb en Joan les 2 hores de Calldetenes, així després de pencar al matí carreguem trastos i amunt, ens vé a fer l´assistència la familia d´en Joan i un company de feina el Salva. Som dels primers, tenim el dorsal 20, ens preparem i anem a veure el circuit, trams una mica enfangats on s´haurà de vigilar per adelentar, un tram de pujada mantinguda llarguet i després trialeres i una mica de repetxó fins a unes "esses" a meta uns 3 k. Es dona la Sortida , com sempre el JOan a fondo.. surt entre els 9 primers, em dona el primer relleu i ja puc guanyar 2 posicions més, la cosa pinta bé, tot i el nivell que hi ha , Morata, Gispert , etc etc que van com motos , però a la tercera volta el Joan arriba com pot amb la roda punxada, i em toca sortir a mi a remontar , llàstima de la punxada, totes les voltes rodem per sota dels 9 min inclús el Joan marca un 8.25 però amb la punxada perdem 16 min , això vol dir una volta, ens posem les piles fins al final, a la penúltima volta entro justissim per picar temps i que pugui donant una última volta, arribo a meta i sento .. 30 segons. 20 segons i apurant a tope amb la bici entrevessada per arribar a l´alfombreta, al final hi arribo amb 15 seg de marge i podem fer una última volta. Al final 11 de la general i 7ens d´élit, ja que ens ha tocat competir amb élit perquè no feien distinció entre masters, casum dena erem els únics masters i avui que haguessim fet 1ers va i no donen premi, no estem de sort.
A mes de nosaltres venia més gent de Sta.Eulalia, que al no venir el Baró i com que eren 3 han corregut en individual amb molt bons resultats. També hi havia el Primo o l´Enric que al final li he pogut posar les piles i treure-li alguns segons per volta, de bon rotllo que el tio està lesionat , molt bé per ell tenint en compte lo tècnica que era l´última part del circuit.
Cal felicitar l´organització per les atencions, un circuit molt divertit i tot plegat, hem trobat a faltar la categoria master, però bé, el que compta és que ens ho hem passat prou bé, i el detall a l´hora de fer l´inscripció també és digne de recalcar.
Clicant AQUI podeu veure les classificacions. (fotos i class. extretes de http://www.famdepedal.blogspot.com/ pagina de l´amic Albert)
Diumenge tocava copa del Món a Lliçà, arribar dora i saludar a un munt de gent coneguda, posar-se més o menys ben situalt per la sortida i gas a la burra com si l´hora i algo de series del dia abans no hagués de passar factura.
Sortim darrera en Marc Plans i la colla Ravet Bike rodant entre els 5-10 primers, així aguantant a bon ritme però em saltava la cadena a les pujades, em despenjo una mica fins al portús, vaig aguantant entre aquests 10 primers però allà ja ha sigut impossible continuar, la bici ha dit prou! i res mitja volta i cap a casa, amb el regust d´avui poder´ho haber fet mitjanament bé, encara que el que si que ho ha fet bé és el meu company de resistència en Joan. 7è de la gral. com hi va el tio... això que ja és master40, molt bé per ell. jo mirant el pulsometre m´he donat compte que no vaig malament del tot. però ja dec acosar una mica el cansament a aquestes alçades de la temporada ja que per estar tant endevant marcar una mitja de 152 ppm i una màxima de 181 ppm... que no puji més algo vol dir i falta xispa ja, només em moc amb cadència i costa arrossegar el desarrollo com a principi de temporada, enfí .. ara aviat tocarà fer descans.

10 comentarios:

Ada Xinxó dijo...

Enhorabona!! Ja veig que estàs del tot recuperat!! Llàstima que la bici et fes la punyeta el diumenge, per sort el dissabte es va portar!

Marc Masague V. dijo...

Ja ja ja si es va portar prou, per temes comercials Ada no farem més comentaris diguem que vaig patir l´efecte Wizard a la volta pq m´entenguis, no aprofundirem més sobre el tema, viam com finalitza ;)
Que tal els Gore´s i la volta? segur que us ho vàreu passar de nassos cronica cronica!

Ada Xinxó dijo...

NOooooooooooooo l'efecte Wizard no!!! Quina pu...ada!
Doncs els Gores no els vem fer servir de res perquè ens ha fet dos dies esplèndits! La crònica... quan tinguem una estona, però la farem!

Noe SLopes dijo...

Ya me he enterado que has roto el cuadro a cuajo jodioooo, que bestia eres. jajajajajaa

Por cierto, hay una racha de cuadros rotos que flipa entre conocidos.

Espero que no estes mucho tiempo sin bici, que aun nos toca algunas tantas rutillas antes de dar por cerrada la temporada.

Marc Masague V. dijo...

Que discreta es mi Noe jajajajaja, no PREPOCUPARSE! ya tengo misil para ir a correr el Sabado a las 2 horas de las Masies y el domingo la Selenica, aver que cae este finde si yo o la burra :)

Noe SLopes dijo...

Buahhh, prque no te apuntas a la de Vic, tiene mejor pinta que la Selenika. Ademas hay tramo de orientacion que me viene genial para perderme. jajaja
Me voy pegar a Ruben a ver si aprendo algo sobre mapas. jjujuj

Unknown dijo...

Enhorabona a tots dos, molt bona cursa.
I ara a la Selenika amb quina burra aniras?

Marc Masague V. dijo...

A Ebai he guanyat un tank de la II guerra mundial, espero que arribi a temps i que no em posin cap pega per sortir amb ell, és Cross Country no? només he de posar uns taps al canó per passar verificacions i GAS! espero no trencar-lo

Eudald dijo...

hi ha alguna bici que no trenquis, al final faras una crisi a les cases de cuadres, tants canvis de garantia!

Marc Masague V. dijo...

El dia que em posi fort em compraré una moto, no hi veig cap més sortida