jueves, 30 de abril de 2009

Torrent del Gat Menjat o Torrent de la Bauma de l´Onyó

Ens dirigim aprofitant que fa bon temps cap a St. Miquel del Fai, d´allà surt un caminet cap a sota l´Unyó que ressegueix tota la cinglera per on podem disfrutar d´unes magnífiques vistes, en un punt del recorregut ens creuem amb un torrent, és en aquest punt on comença el barranc.
Degut a les últimes plujes , el torrent està molt "vestit" bonica expressió barranquista per dir que està plé de malesa i que acabaràs esgarrinxat com un pòtol, destrepem una mica entre rocs branques i demés malesa fins que arribem a un punt de "no retorno", un balcó que ens ofereix unes boniques vistes de tota la vall del Tenes i de St Miquel, i un bonic volat de 40 mts. Ens assegurem, lliguem cordes, montem la reunió i amb bastant de respecte tot s´ha de dir cap avall, però clar qui s´habia d´imaginar ke allò seria volat, així fent cas omís a la líder del grup, avui no he agafat els guants, així doncs el volat de 40 mts sense guants s´ha convertit en el joc de la "patata caliente" com cremava el co...ll...ons de corda i encara més , com cremava el "8" al arribar a baix, però la sensació i les vistes .... brutals. no té altre nom.

Passat aquest primer "tràngul" a la dreta trobem una altre reunió sense cap passamà per assegurar-se, aqui tenim un rapel de 21 m, aquests 21 mts quan no facis una bona recepció els tornes a pujar de cop i sense corda, ja que a baix hi ha unes atsabares (cactus malparits) que punxen d´allò més. Petit destrepe entre rocs i arbres secs per enllaçar un altre rapel d´uns 10 mts i cap avall, en total uns 6 rapels, l´últim d´uns 35 m. volat unes 2 hores llargues de descens amb una aproximació de 15' una sortida de 30' i una tarda prou assoleiada plena d´esgarrinxades, fotos i farts de riure.

No hay comentarios: