martes, 7 de abril de 2009

Fotre el Rem

En principi i si el temps ho permet per setmana santa tenim prevista una trevessia en kaiak fins mallorca per anar a buscar enceimades, però per poder realitzar tal proesa, primer cal saber que és un kaiak, així doncs amb el Cesc i la Laura decidim d´anar a fer pràctiques al Canal Olímpic de Castelldefels.
Al matí com que jo tinc la mala costum de pencar, el Cesc la Laura i la Silvia aprofiten per anar a buscar un parell de neoprens per ells dos, al migdia un bon pollastre a l´ast i unes patates al caliu i cap a navegar s´ha dit.
La proesa és treure els tickets, s´han de treure d´un en un, i d´hora en hora, això fa que a 10 euros l´hora haguem de tirar una de monedes a la màquina que enriute´n tu de la pitjor de les ludopaties.
Un cop vestits anem a pels kaiks, uns de grocs semblant als de travessa però més amplets i no tapats per dins per la part de la popa.

Comença l´aventura, tots a l´aigua i au cap al fons del canal ja que feia airet i la corrent era important. Anem fent els nostres pinitos, que si girar, intentar frenar, veure si és estable o no.
La Silvia ens va instruint en les diferents tècniques, travessem tot el canal i quan arribem al final decideixo que és hora de simular accidents i d´altres entrebancs en aquest esport.. així que agafar aire i volcar el coi de banyera viam que fa.. el que fa és omplir-se d´aigua i mig enfonsar-se i haber de sortir per cames, després poc a poc anem pulint tècniques, la de pujar al kaiak desde l´aigua que al principi costa lo seu, lo de buidar-lo en llocs on no fas peu aprofitant la proa del kaiak del company i passant-lo pels seus morros mentre es buida, o bé esquimotejar que és lo mateix que volcar el kaiak i posar-lo bé de nou amb l´ajud del company, ara només falta pulir les tècniques d´esquimotejar amb el rem i navegar en alta mar que amb les onades a part de dur ha de ser tot un espectacle.
Una activitat prou divertida i recomenable, aveure si aquesta setmana santa ens respecta el clima i podem experimentar´ho al mar

No hay comentarios: