martes, 13 de noviembre de 2007

Trans Catalunya? Banyoles

Com cada any ja vé a ser un costum això de visitar Banyoles, l´any passat amb el Francesc ja hi vàrem anar a plé més de Febrer per veure la Copa Catalana i enguany hem volgut repetir l´experiència d´anar a rodar per fer fons a la pretemporada, ni més ni menys que 220 km em van sortir desde casa a una mitjana d´uns 29 per hora, no està gens malament per ser pretemporada.
Sortim a les 8.45 perquè algú fa tard.. no miro a ningú i erem 2.. així que se sobreentén, i ens posem a tirar a tot drap, consegueixo que el Francesc marqui un 190 seguint-me en les pujades, ja he complert l´objectiu del dia i així tirant a bon ritme fins a Girona i de Girona a Banyoles en un vist i no vist. Esmorzar a Banyoles en una cafeteria i de nou cap avall, passem per Girona i recordo que eren les 12:15, a davant de Basolí Girona ens trobem en Ramón de la botiga de Granollers i ens pregunta que on tenim el cotxe? .... Coi a casa el tenim! , ell es sorprén , no ho veu humanament possible que ja estiguem de tornada de Banyoles, ens ofereix calers per anar al viena, i transport de baixada...Coi.. tan mala cara fem?. Bé jo potser si perquè no se si pel fred per no haber escalfat bé em ressento del tendó posterior extern del genoll esquerra, i així els 120 km de tornada em segueix fent la guitza, però conseguim arribar després de pendran´s la baixada algo més tranquil i parant fins i tot a fer el vermuth.
Deixo el Francesc a Granollers i veig un 200 km al conta km , va que ja només m´en queden uns 15 fins arribar a casa amb 2 bons repetxons.

2 comentarios:

Charlie! dijo...

Amb aquestes kilometrades us vull veure a les brevets!!!!!

Marc Masague V. dijo...

A les brevets i a les madures ens veuràs!