miércoles, 7 de enero de 2009

Barranc del Clot de Sajolida

Per culpa de les plujes d´aquests dies, amb la Sílvia teniem pendent desde el dia de St. Esteve d´anar a fer el barranc del clot de Sajolida , així doncs que sortim a l´hora dels senyors, sobre le 9 i ens dirigim cap a Collbató per prendre un café amb llet i un entrepà abans d´afrontar el dia. De Collbató ens dirigim cap al aparcament d´una restaurant a la Vinya Nova, allà ens equipem i comença l´aproximació, 45 min muntanya amunt que gràcies al bon dia que fa s´em passen volant. Un cop a dalt comença la diversió, primer equipar-se, arnés, bagues, mosquetons, express, deisy, un "8" per rapelar, ferros ... més ferros.. cordes... més cordes, motxilles, bidons estancs.. sembla que anem de camping! suposo que tot això és per si algo falla caiguis amb més velocitat i no quedis malferit! Sembla mentida com vaig agafant la tècnica eh???
Aqui comencem a "destrepar" que pel que es veu és saltar rocs avall , lo que sempre n´hi havia dit "fer l´indio" ara resulta que s´en diu "destrepar" quines coses!. Després de destrepar també faig oposicions... i no per optar a cap càrrec, no us penseu! sinó que resulta ser baixar per escletxes ajudant-se de l´esquena i els peus i anar baixant encabit dins l´escletxa, prou curiós també, però ara si que vé la part divertida del dia, rappels i més rappels , per donar i per vendre, de 6 fins a 20 metres el més llarg, rappels volats, rappels en que si fallaves et mullaves el peus, però tots la mar de divertits, tot això em serveix per fer-me un fart de plegar i desplegar cordes, montar i desmontar reunions, mullar i mullar encara més les cordes, unir cordes i anar agafant habilitat, al final sembla que m´en surto prou bé.
Fem l´últim rappel del dia i aprofitem per fer un entrepà de truita sota una bauma, ja d´aqui només queda una mica de pujada per rependre el camí que haviem fet de pujada i tot baixada fins el cotxe, no sense abans mirar unes vies d´escalada que hi ha a la zona i que la Silvia coneix prou bé. En definitiva una experiència nova i molt divertida, on en tot moment m´he sentit molt segur i ja em daleixo per repetir.


BON ANY NOU A TOTS!

13 comentarios:

Naturadventur dijo...

Jo tambe em deleixo...jeje això no ha fet mes que começar...

Quique dijo...

Que cabrons!!!!!!!!!
Jo treballant i els tius fent barrancs... Quines fotos tan boniques !!!!!!!
Salut i bon any

Unknown dijo...

Rival ja veig que no pares, i jo guanyant kilos cada hora que pasa, desde el dia 23/12 que no foto res.
Les fotos son guapissimes!!!!.
BON ANY

Eudald dijo...

Ja veig que canviaras les dues rodes i els pedals per una corda i un ernés! jejeje.
Molt guapo!
BON ANY

Marc Masague V. dijo...

President és per veure si perdo forma amb la bici i al final tinc un "rival" de la meva alçada.. encara de la meva alçada ho veig fotut :P

Noe SLopes dijo...

Actualiza el blog jodio!!! O es que andas entrenando en secreto y no te queda tiempo? jajajja

Marc Masague V. dijo...

Vengo lo que es haciendo ultimamente sesiones de rodillo de 3 horas y 2 minutos :P y eso quita tiempo ya sabes...

Maria dijo...

Nennn! crec que ahir vaig sortir a pedalar(carretera) amb un amic teu!....vem fer un farellet!

Ada Xinxó dijo...

Le llaman el desaparecido fantasma que nunca esta, lalalalalala....

Marc Masague V. dijo...

Ada tens tota la raó del món!, mudances, obres, feina.. uffff hauria de comptar com entreno això, ara ja estem mig situats, viam si agafem el fil de nou.
Maria el Farell? eso existe? jo.. amb la de cops que hi he pujat aquest estiu, viam si hi torno, ahir m´el mirava quan vaig sortir del camí romà allà al Pasqualet snif snif...

Quique dijo...

eOOOO, qUE HI HA ALGU.. TOC, TOC, TOC!!

Que ja no entrenes??? Que ja no surts??
Volem saber que fas!

Unknown dijo...

MAAAAAAAAAaaaaaaaaaarc!
:D

Unknown dijo...

Tas fet tot un "madelman". No abandones la bici.Els teus fans estem a l'expectativa de una publicació nova...
Saps que en el fons t'admiro...hahaha