domingo, 5 de octubre de 2008

Montserrat 08

Quan vàrem anar a Andorra en Joan va proposar a la gent si s´animaria a tornar a fer la sortida en Btt a Montserrat, així que ja ens tens a última hora desempolsinant tracks pel gps, mapes, reservant autocar , restaurant i movilitzant a tota la gent. Al final 21 pedalaires i entre nens dones i avis uns 50, no està gens malament.
Per poder anar sobrats de temps decidim sortir encara en negre nit, a les 6.30 del matí, anem fent parant bastant cosa que ens fa enderrerir una mica, però bé tenim temps de sobre. La ruta l´habitual de sempre, Santa Eulàlia, Caldes, Castellar, cap a Matadepera on parem a esmorzar.
Fins i tot portem cotxe escombra, i alguns integrants del grup decideixen pujar´hi després de l´esmorzar.

Ben esmorzat i per tirar-ho avall no hi ha com tirar amunt, i quines rampetes tot sortint de Matadepera, alguns diuen que eren de platillo... siguin com siguin eren d´apretar el cul, això no enganya. Cap a dalt la casa de l´Obac, baixada cap a Vacarisses, pujada i baixada cap a Monistrol, aqui a Monistrol ja trobem la pedalada de Sant Joan d´Espí - Montserrat, tot de "víctimes" arrossegant-se per la carretera i per aquelles rampes de terra, es van fent grupets i vinga a "fotre" pals i adelentar a gent i més gent, en principi la premisa era reagrupar en un punt , però aquest any la pedalada no passava per aquest punt ... així que cagada pastoret! jo he badat i anar tirant a ritme alt amb el Baró i l´Isanta, fins que al final i veient que en ves de 9 km ens en sortirien 19 he decidit amb l´Isanta esperar i reagrupar, ens hem ajuntat uns 10 i hem anat pujant, altres han trobat el camí correcte i el Baró ha seguit la pedalada.. tan apretar tan apretar... VEIAAAAAAAAAAAAAA no arribaràs a gran!

Al final gairabé tots ens hem pogut trobar a dalt a Montserrat i seguidament baixar fins a Monistrol on teniem restaurant reservat. Gaudir d´un bon dinar i comentant la jugada amb riures i més riures i cap a casa amb Bus falta gent.

Agraïts a tots els que s´han animat a vindre i espero que hagin disfrutat del dia... espero no deixarme´n cap : Josep Sala, Victor,Alex,Jose,Joan, Isanta, Baró, Pariku, Enric, Juan del Rio, Cisco,Salva,Mercader,Albert,Angel,Rafa,Coco,Paco,Fabi, Joan Iglesias.
I en especial al Candido que ens ha portat el cotxe escombra i ha estat allà just quan se l´ha necessitat.
Esperem tornar´hi l´any vinent.

7 comentarios:

Ada Xinxó dijo...

Ostres això s'avisa, nosaltres vem fer la pedalada i ens haguessim apuntat al dinar,jejeje! és que només ens van donar un entrepà de pernil...

Marc Masague V. dijo...

Doncs mira d´haber-ho sabut! el dinar en principi era a les 3 i no hi vàrem arribar fins les 4 pffffffffff quina responsabilitat amb la cagada del track i seguint la pedalada gairabé em carrego a 20 famílies i les deixo sense pare :) jo perllà fotent pals i disfrutant amb 2 més i tots els altres mig perduts i buscant altres vies no tant dures per Montserrat... quin drama, però després tothom content :) fins l´any vinent que no s´em apuntarà ni 10 a la sortida aquesta jajajaja

Noe SLopes dijo...

Ejen Ejen
Luego soy yo la que se pierde.

No digo nada mas.

jajajaja

Unknown dijo...

I van més de 5 pujades a Montserrat i encara no saps el camí, Rival no tens perdó.
Despres de 4 pujades aquest any he fallat pero l'any que bé hi torno.

Marc Masague V. dijo...

Al ritme que vàrem pujar , quan erem dalt el Gps encara guixava tracks per Monistrol jajajajajjajaaja.
Però tu rival has fet la versió running desde Matagalls , l´any vinent que toca? amb patinet? patins en linea? amb boles? amb cistell?... amb bici no t´hi veig que pujes massa de voltes :)

Marc Masague V. dijo...

Ada, veig que l´any passat vas anar a la marxa d´or de St Llorenç Savall, ke tal? igual diumenge hi trec el cap.. i el fetge potser ... lo que calgui :)

Ada Xinxó dijo...

Ei Marc! doncs sí l'any passat va ser el meu gran repte acabar la Marxa d'Or,jejeje! La veritat és que és una clàssica de la zona, cada any canvien una mica el recorregut però sol estar bastant bé i els pros de Sabadell normalment no se la perden!