domingo, 23 de noviembre de 2008

BTT - O , o .. BTT- OOOOHHHHHHHHHHHHHH!

I que és el BTT-O? doncs Btt d´orientació, toma ya!. Entra setmana em comenta la Silvia que a Gaià prop de Navàs fan una prova de Copa Catalana de Orientació en Btt, penso .. coi la primera ja a Copa Catalana? nem forts.. però som´hi!!! . Així que sense llegir-nos les instruccions del producte ni res de res ens apuntem i ens presentem a Gaià a fer Btt-O.
Em crida l´atenció només arribar que la gent per aprofitar el dia s´emporta la fusta de planxar montada sobre el manillar de la bici "Quin Nivell"; uns soports de 30x30 cm i fins i tot m´atreviria a dir alguns de 40x40 autèntics escriptoris amb rodes sobreelevats uns 10- 15 cm.
Arribes a lloc, veus tot de gent amb unes cametes fines i mitjons de coll alt... suposo que son els tipical runners i bicicletes de totes les classes i edats, et mires un mapa que hi penjat.
PD: en el mapa es veu unes linias guixades així com amb zig-zag amb llapis, és lo que he marcat a casa per analitzar per on hem passat i si es podia haber optimitzat











Un dia abans de la cursa a la web posen la distancia, el recorregut i l´hora de sortida de cada participant, a nosaltres ens tocaba a les 10.36 a la distància llarga categoria Senior. La sortida la donen per parelles en una mena de boxes dividits en 3 seccions.. una primera on resetejes l´sportident.. és com "mitja tarja de crèdit " que et donen penjada d´una goma i quan trobes les fites que son uns aparells electrònics allà fitxes i pita. Així doncs arribem al 3er calaix i rollo Dh cèdula i PII PIIIIIIIII PIIIIIIIIII PIIIIIIIIIII.. fuego! sortim la mar de relaxats, el mpaa sembla prou clar i entenedor hi ha dibuixats tots els camins i caminets, falta una mica de pràctica alhora de visualitzar-lo però no sembla molt complicat. Decidim retallar per un tallafocs i sortim d´allà dins que semblem 2 ninos de pelutx sortits d´una rentadora, tots plens de boles d´una mena d´herbes extranyes, fem el nostre goig . Seguim la cursa i ja sembla que ho tinguem per la mà, però sabem que a les 14:00 h es tanca el control i anem una mica justos de temps, hem de trobar 12 fites, però decidim sacrificar-ne 2 per entrar a l´hora i que no ens descalifiquin. Arribem i ohhhhhhhh sorpresa, s´han de fer totes sinó estàs descalificat , encara que arribis més tard de l´hora de tancament és igual. COI! perquè posen hora de tancament doncs???? . La Silvia que té experiència en curses d´aquestes a peu i nocturnes diu que la gràcia està aqui, que si no tens temps sacrifiques fites però a l´hora has de ser a lloc, doncs aqui tot el contrari.











Total que l´experiència ha sigut bona, ens ho hem passat bé, hem aprè que s´ha de fer servir molt el coco, memoritzar camins i demés en el mapa i agafar-te els trams que tens memoritzats rollo series.. és com es fa feina, i portar un bon suport també per poder tindre a la vista el mapa en tot moment. A la Silvia li montarem per la pròxima un manillar que giri els 360 graus, ja que si no gira el mapa no es situava jajaja, 3 curses més d´aquestes i es carrega la direcció de la bici segur, o gasta més el pneumàtic de davant que no pas el de darrera.
S´haurà de repetir l´experiència!
PD: Dilluns miraré de posar el preu definitiu de lo del Road Book, i totes les dades concretes del punt de trobada, planing, horaris, només dir que sembla ser que de moment ja som 32!!!!!!!!!!!!!

5 comentarios:

Unknown dijo...

Tramposus!!!!
:P

Naturadventur dijo...

Com que tramposus??i lo be que ho hem passat...jejej

Noe SLopes dijo...

Vaya dos jajajajajajaja
Yo me quejabadel tramo de orientacion de la 1ª etapa de la Cerdanya, donde nos metimos por donde los javalis, pero vosotros.....llevais la palma jajjaja
Al final cuantos kms has hecho Ebis?

Marc Masague V. dijo...

Poquitos 24 y poco a media de 12 largos y una hora parado casi, aqui está la gran cagada, hay que memorizar el mapa y no parar para nada!. La verdad que esto tiene mucho de coco y estrategia, me gustó mucho, todas las de copa catalana que pueda y no coincidan con la Selva pienso ir. Aparte 5 euros y te dan comida al final , con Chip que luego en la pagina web puedes ver los parciales o puedes colgar tu recorrido como hacen el resto de participantes y cotejar estrategias y demás, está genial!

Naturadventur dijo...

Siiiiii, ja tinc parella de BTT-O jiji, ahora solo me falta convencerlo para hacer otras disciplinas de O. jejeje